ETHIOPIA MEDIUM ROAST (ORTA)

Kadifemsi yumuşak dokusu , biberli baharat notaları ile 9. yüzyıldan günümüze kadar gelen mükemmel bir kahve ritüeli deneyimleyeceğiniz Ethiophia Kahvemiz.

Medium Roast (Orta)

  • Köken: Afrika / Arap Yarım Adası
  • Tadım: Bitter Çikolata ve Turuçgiller

KENYA MEDIUM ROAST (ORTA)

Kökeni Afrika olan bu yöresel kahvemiz, yetiştiği topraklardaki turunçgil aromasını bünyesinde barındırdığından ötürü çekirdekleri asidik bir özelliğe ve hafif mayhoşluğa sahiptir. Kahve menümüzde kafeinsiz kahveye en yakın yumuşak içimli bir kahvedir.

Medium Roast (Orta)

  • Köken: Afrika / Arap Yarım Adası
  • Tadım: Turunçgil ve Üzüm Lezzetleri

GUATEMALA MEDIUM ROAST (ORTA)

Kökeni Latin Amerika olan bu yöresel kahvemiz, Guetemala’nın en iyi çekirdek kahvesini üreten Antigua bölgesinin ürünüdür. Orta Amerika bölgesinde nispeten küçük bir ülke olan Guatemala, kahve yetiştirmek için uygun iklimi ve volkanik dağlarının sağladığı özel koşullar sayesinde, yetiştirdiği kahveleri dünyadaki en özel kahveler arasına yazdırmayı başarmıştır.

Medium Roast (Orta)

  • Köken: Latin Amerika
  • Tadım: Yumuşak içimli, Kakao lezzeti

COLOMBIA MEDIUM ROAST (ORTA)

And Dağlarının binlerce fit tepesinde özenle yetiştirilen Kolombiya kahve çekirdekileri yumuşak bir içim ve fındık keyfi sunar. Volkanik toprakların doyurucu zengin tatlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Medium Roast (Orta)

  • Köken: Latin Amerika
  • Tadım: Yumuşak içimli,Fındık Lezzeti

SUMATRA MEDIUM ROAST (ORTA)

Kökeni Asya / Pasifik olan bu yöresel kahvemiz, çok keskin olmayan tadıyla kendine özgü tat profili, düşük asidite, dolgun gövde ve genelde topraksı olarak tarif edilen kırsal tat izleri ile ünlüdür. Bu özelliklere sahip olmasının nedeni çoğu kahvenin, Endonezya'ya özgü olan ıslak soyma (Giling Basah) yöntemi ile işlenmesidir.

Medium Roast (Orta)

  • Köken: Asya / Pasifik
  • Tadım: Baharatlı tatlar, Toparaksı aroma